+ 86 199 6547 6623 info@wayealtech.com facebook

jaminan kualitas Kontrol kualitas alus teuing.Kinerja alatna stabil sareng dipercaya, sareng hasil tés akurat sareng efektif.
Saatos Penjualan Service Langkung ti 100 insinyur siap ngabantosan anjeun dina situs.Video, telepon, email sareng insinyur dina dukungan situs iraha waé, nagara mana waé.
Kategori Instrumén Diversified Kromatografi, spéktrometri massa, spéktroskopi, alat deteksi bocor sareng alat ngawaskeun lingkungan, jsb.

produk Kategori

Instrumén Analitik Lab

Instrumén Pangimeutan Lingkungan

Instrumén Pangdeteksi Bocor

Témbongkeun Sadaya

Produk kami

Tentang Kami

Anhui Wayeal Science and Technology Co., Ltd. nyaéta panyadia profésional global alat analitik kalayan visi internasional sareng beroperasi saluyu sareng standar internasional. Produk unggulan nyakup alat analitik kromatografi, spéktral sareng spéktrometri massa.

Manggihan Wayeal

Berita & Pameran

Tempo Sadaya News