+86 199 6547 6623 info@wayealtech.com facebook

Quality Assurance Kontroll i shkëlqyer i cilësisë. Performanca e instrumentit është e qëndrueshme dhe e besueshme, dhe rezultatet e testimit janë të sakta dhe efektive.
Pas Shitjes Shërbimi Më shumë se 100 inxhinierë janë gati t'ju ndihmojnë në vend. Mbështetja e videos, tel, email dhe inxhinieri në vend në çdo kohë, në çdo vend.
Kategoritë e instrumenteve të larmishëm Kromatografia, spektrometria e masës, spektroskopia, pajisjet e zbulimit të rrjedhjeve dhe pajisjet e monitorimit të mjedisit, etj.

Kategoria produkt

Instrumente analitike laboratorike

Instrumenti i Monitorimit të Mjedisit

Instrumentet e zbulimit të rrjedhjeve

Shiko te gjitha

Produkti ynë

Rreth nesh

Anhui Wayeal Science and Technology Co., Ltd. është një furnizues profesionist global i instrumenteve analitike me një vizion ndërkombëtar dhe që funksionon sipas standardeve ndërkombëtare. Produktet e saj kryesore mbulojnë instrumentet analitike kromatografike, spektrale dhe të spektrometrisë së masës.

Zbuloni Wayeal

Lajme & Ekspozitë

Shiko të gjitha lajmet