+ 86 199 6547 6623 info@wayealtech.com facebook

Assurance Quality Kontrol kualitas sing apik banget. Kinerja instrumen kasebut stabil lan dipercaya, lan asil tes akurat lan efektif.
Sawise Sales Service Luwih saka 100 insinyur siap mbantu sampeyan ing situs. Video, tel, email lan insinyur ing situs ndhukung kapan wae, ing negara apa wae.
Kategori Instrumen Diversifikasi Kromatografi, spektrometri massa, spektroskopi, peralatan deteksi bocor lan peralatan ngawasi lingkungan, lsp.

Kategori Produk

Instrumen Analitik Lab

Instrumen Pemantauan Lingkungan

Instrumen Deteksi Bocor

View All

Produk Kita

Babagan awake dhewe

Anhui Wayeal Science and Technology Co., Ltd. minangka pemasok instrumen analitik profesional global kanthi visi internasional lan beroperasi miturut standar internasional. Produk unggulan nyakup instrumen analitik kromatografi, spektral lan spektrometri massa.

Temokake Wayeal

Pameran & Pameran

Ndeleng Kabeh News